{{suggestion}}
{{product.title}}
{{suggestion}}
{{product.title}}

Grils KAMADO BONO MINIMO 40 cm

{{badge.mobileText}}
Icon
Diemžēl Jūs vairs nevarat pievienot preces grozam.

Paldies! Mēs ar Jums sazināsimies 1 darba dienas laikā.

Atradi identisku preci lētāk? Nosūtiet mums saiti, un vienas darba dienas laikā Jūs saņemsiet speciālu piedāvājumu! Sīkāka informācija ŠEIT.

{{specialDelivery}}

Pasūtiet līdz rītdienas 8:00 no rīta un saņemiet savu pasūtījumu rītdien pēc 12:00
veikalā Rīgā, Daugavgrīvas ielā 114
Tev vēl ir:

Pasūtiet preces ar atzīmi IR NOLIKTAVā šodien un saņemiet savu pasūtījumu jau parīt!
Tev vēl ir:

Mēs nenesam atbildību par informāciju, kura ir norādīta ražotāja mājaslapā. Preces attēls kalpo tikai kā informatīvais materiāls un iegādātā prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā redzamās preces komplektācija ir tikai informatīvais materiāls un tā var atšķirties no iegādātās preces. Attēlā redzamās preces krāsa var atšķirties no iegādātās preces krāsas.

KAMADO BONO:

Vēsture

No vēstures mēs zinām, ka senos laikos cilvēki izmantoja keramikas traukus ēdiena gatavošanai, arheologi tos atrod dažādās pasaules malās. Viens no vecākajiem ir vairāk nekā 3000 gadus vecs māla pods, kas tika atrasts Ķīnā. Tiek uzskatīts, ka šie apaļie māla podi ir mūsdienu KAMADO grili.

Kamado japāņu vārds nozīmē krāsni un burtiski nozīmē "vārāmais katls". 竈 - ir kanji hieroglifs, kas nozīmē  Kamado. Tagad vārds Kamado apzīmē visus līdzīgus  keramikas veida grilus.

Tehnoloģija

Mūsdienu Kamado tipa grili ir gatavoti no dažādiem materiāliem: karstumizturīgas keramikas,  terakotas un citiem ugunsizturīgiem materiāliem. Tradicionālā ražošanā izmanto dabiskā māls un sasmalcināta vulkāna akmens sajaukšanu. Grils var būt pārklāts ar glancētu keramiku, krasu, dekoratīvu apmetumu vai keramikas mozaīku.

Sildīšana

Parasti Kamado tiek izmantotas kokogles (kaut gan ir gāzes vai elektriskais Kamado modelis). Ogles  atšķirībā no briketem neatstāj pelnus un tiem nav piemaisījumus, kas varētu mainīt pārtikas garšu.

Lietošana

Keramikas grila dizains ļauj ilgtermiņa saglabāt siltumu un sasniedz 400 ° C.  Kamado grili ir domāti ne tikai gaļas pagatavošanai, tajos var gatavot picas, cepumus, kūkas un maizi.

DAĻAS

Kamado keramikas bārbekjū rāmis, tā iekšpusē - keramikas oglekļa - kurtuve. Apakšējā struktūrā svaiga gaisa ventilācija, caur kuru gaisa plūsma nonāk kurtuve. vāks Bārbekjū ar kupolveidīgs vāku ar otru gaisa sadales vārstu, izmanto lai gaisa plūsma izietu ārā. Ugunsdrošības aizbīdņi palīdz regulēt gatavošanas temperatūru. Kamado grilu vākam ir atvere, kurā ir ievietota termometrs,kura var skatīties ēdienu pagatavošanas temperatūru. 

Kamado BONO minimis

Kompakts modelis ir ieteicams nelielām grupām  (līdz 7-8 pers.) Ideāls braucieniem uz dabu vai uz mazākām terasē. Grilam ir ērts rokturītis pārnēsāšanai; statīvs ir veidots tā, lai pārvadāšanas laikā tas būtu stabils. Šis modelis var viegli cept 8 burgerus, vistu, liellopu, picas vai maizes diametrs 5, 30 cm.

Preces ID 4579263
Kategorija Grili un kūpinātavas
Preces svars ar iepakojumu 44.0000 kg
Preču zīme Kamado
Izmērs, cm 40
Preču veids Grili
Šai precei vēl nav atsauksmju.
Esiet pirmais - atstājiet atsauksmi par šo preci!
REKOMENDĒJAM
SKATĪJĀS ŠO PRECI, INTERESĒJA ARĪ
SNIEDZAM KONSULTĀCIJAS VISU DIENNAKTI
25220220
Lapas 220.lv pilnā versija