Не может быть

  • Не может быть
    Izpārdots
    Reģistrējieties vai ienāciet, un mēs paziņosim, kad šī prece būs pārdošanā.

    Preces apraksts: Не может быть

    "Здесь всё неправильно! Художник всё перепутал!" - воскликните вы, впервые взяв в руки эту книгу, и будете совершенно правы.
    Действительно, почему в ванной сидит огромный осьминог? Почему мама чистит ковёр газонокосилкой вместо пылесоса? Почему пёс спит в детской люльке, а ребёнок - в собачьей корзине? Почему у мотоциклиста на голове ведро вместо шлема?
    Фантазия художника, придумавшего этот виммельбух, поистине не знает границ! На шести разворотах он умудрился "наделать" более 200 ошибок, которые и предстоит найти внимательному читателю. А чтобы каждый смог проверить свою наблюдательность и убедиться, что ничего не упустил, на задней стороне обложки есть ответы, где красными точками помечены все курьезы и неточности, которые следовало обнаружить.
    Эта книга, без преувеличения, настолько же познавательна, как и развлекательна. Ведь невозможно выявить ошибку, не проанализировав увиденное. Может ли в песочнице из круглого ведерка получиться квадратный куличик? Удастся ли..

    Kopīgā informācija par: Не может быть

    Preces ID
    7848370
    Kategorija
    Preces svars ar iepakojumu
    0.38 kg
    Ziņot par kļūdu produkta aprakstā
    Не может быть cena un informācija | Grāmatas mazuļiem | 220.lv

    Jautājumi un atbildes par preci: Не может быть

    Šeit varat uzdot jautājumus pircējiem, kuri ir iegādājušies šo preci, vai 220.lv konsultantiem.

    Viedokļus un komentārus ieraksta 220.lv apmeklētāji. Šie viedokļi un komentāri netiek rediģēti un pārbaudīti. Viedokļi, komentāri un padomi var nesakrist ar 220.lv viedokli. 220.lv nav atbildīgs par to saturu. Noteikumus varat atrast šeit.

    Ziņas tēma
    Izvēlieties
    Izvēlieties tēmu
    Trūkst: 10
    Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes
    Par šo preci vēl nav uzdots neviens jautājums. Uzdodiet savu jautājumu.