Grili
(25)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 217 vērtējums. Apskatīt visu

Saliekamie grili

-15%
  1814 2135
Uz grozu
5/5
ĀTRĀ PIEGĀDE

Ugunskura statīvs

0 €
884 / mēn.   6750
Uz grozu
5/5

Saliekams mangals TORNADICA L

0 €
  3193
Uz grozu
IZŅEMIET RĪT

Salokāms grils

-34%
  4900
SSP
7495
Uz grozu
2.5/5
IZŅEMIET RĪT

Saliekamais bārbekjū Outwell Cazal 45x30x35 cm

-29%
831 / mēn.   6350
SSP
8999
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Saliekamais grils Mustang Charcoal Travel

773 / mēn.   5900
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Dārza kamīns Roast 5.0

1119 / mēn.   29900
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Čuguna mangals Syton, 55x30cm

-17%
0 €
  3699 4500
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Tūristu saliekamais kokogļu grils

-13%
0 €
  3095 3595
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Saliekams ceļojumu grils, 45x30x30.5 cm, melns

Kamado BONO - ekskluzīviem ēdieniem uz grila Filozofija un kopiena Jau no paša sākuma Kamado Bono mērķis bija ne tikai pārdot grilus, bet arī palīdzēt, parādīt klientiem grilēšanas plašās iespējas un to, ka tas var būt jautri, iemācīt pareizi cept, izglītot un tādā veidā iekļaut BBQ kultūrā, vienlaikus palīdzot saprast, ka labi grilēt ir vien Lasīt tālāk
Grila sagatavošana cepšanas sezonai Klāt pavasaris, siltais laiks un, līdz ar to, klāt arī cepšanas sezona. Neatkarīgi no tā, vai Jums ir gāzes vai kokogļu grils, esam apkopojuši noderīgus padomus, kā sagatavot grilu cepšanas sezonai.  Uzlociet piedurknes – ir laiks mazliet piepūlēties un veikt grila ģenerālo tīrīšanu! Veiciet grila Lasīt tālāk
Gāzes vai kokogļu grils – priekšrocības un trūkumi Nav nekā patīkamāka, kā pēc garas un smagas dienas pārnākt mājās no darba un baudīt maltīti, kas nākusi tik tikko no grila. Katram, protams, ir savs viedoklis par to, kā gatavot un kādu grilu izmantot, lai sasniegtu labāko rezultātu.  Pastāv divi galvenie grilu veidi - gāzes un kokogļu grils. Kā je Lasīt tālāk
Tandīrs: kas tas ir? Apmeklējot kaukāziešu, indiešu vai citu Centrālāzijas vai Austrumāzijas valstu virtuves restorānus, mēs ne vienmēr saprotam, no kā ir gatavoti daži no gardajiem un eksotiskajiem ēdieniem un kā tie tiek gatavoti. Dažreiz tie garšo tik burvīgi, ka gribas uzzināt to ražošanas noslēpumu. Viens no šiem n Lasīt tālāk