Grili
(13)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 223 vērtējums. Apskatīt visu

Kratki grili

705 / mēn.   14486
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Ar malku kurināms grils Kratki Erizo 40/40

705 / mēn.   14486
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Ar malku kurināms grils Kratki Pyramid

722 / mēn.   5514
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Ar malku kurināms grils Kratki Triangle

822 / mēn.   13317
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Koka grils Kratki

688 / mēn.   9135
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Ar malku kurināms grils Kratki Basket

743 / mēn.   19860
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Ar malku kurināms grils Kratki Erizo 50/50

755 / mēn.   7336
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Koka bārbekjū Kratki Goblet

698 / mēn.   11309
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Koka bārbekjū Kratki Gamma

822 / mēn.   13317
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Ar malku kurināms grils Kratki Gamela

831 / mēn.   22195
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Ar malku kurināms grils Kratki Pit ar režģi

Kamado BONO - ekskluzīviem ēdieniem uz grila Filozofija un kopiena Jau no paša sākuma Kamado Bono mērķis bija ne tikai pārdot grilus, bet arī palīdzēt, parādīt klientiem grilēšanas plašās iespējas un to, ka tas var būt jautri, iemācīt pareizi cept, izglītot un tādā veidā iekļaut BBQ kultūrā, vienlaikus palīdzot saprast, ka labi grilēt ir vien Lasīt tālāk
Grila sagatavošana cepšanas sezonai Klāt pavasaris, siltais laiks un, līdz ar to, klāt arī cepšanas sezona. Neatkarīgi no tā, vai Jums ir gāzes vai kokogļu grils, esam apkopojuši noderīgus padomus, kā sagatavot grilu cepšanas sezonai.  Uzlociet piedurknes – ir laiks mazliet piepūlēties un veikt grila ģenerālo tīrīšanu! Veiciet grila Lasīt tālāk
Gāzes vai kokogļu grils – priekšrocības un trūkumi Nav nekā patīkamāka, kā pēc garas un smagas dienas pārnākt mājās no darba un baudīt maltīti, kas nākusi tik tikko no grila. Katram, protams, ir savs viedoklis par to, kā gatavot un kādu grilu izmantot, lai sasniegtu labāko rezultātu.  Pastāv divi galvenie grilu veidi - gāzes un kokogļu grils. Kā je Lasīt tālāk
Tandīrs: kas tas ir? Apmeklējot kaukāziešu, indiešu vai citu Centrālāzijas vai Austrumāzijas valstu virtuves restorānus, mēs ne vienmēr saprotam, no kā ir gatavoti daži no gardajiem un eksotiskajiem ēdieniem un kā tie tiek gatavoti. Dažreiz tie garšo tik burvīgi, ka gribas uzzināt to ražošanas noslēpumu. Viens no šiem n Lasīt tālāk