Glāzes, krūzes, karafes

(10)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 240 vērtējums. Apskatīt visu
  590
Uz grozu
5/5
ĀTRĀ PIEGĀDE

Pasabahce rūdīta stikla krūze Latte, 360ml

Tips: Krūzītes
Materiāls: Stikls
Tilpums: 360 ml
  410
Uz grozu
5/5

Krūze BORGONOVO CONIC, 0,31 l

Tips: Krūzītes
Materiāls: Stikls
Tilpums: 310 ml
  890
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Dubultsienu termosa krūze, stikls 280ml

Tips: Krūzītes
Materiāls: Borsilikāta stikls
Tilpums: 280 ml
  2900
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Krūze 480 ml roze Royal/rozā

Tips: Glāzes, Krūzītes
Materiāls: Keramika
Tilpums: 480 ml
  4299
Uz grozu

MG Home borsilikāta dubultstikla krūzes, 300 ml, 6 gab.

Tips: Krūzītes
Materiāls: Borsilikāta stikls
Tilpums: 280 ml
  220
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Renee stikla krūze, 310 ml

Tips: Glāzes
Materiāls: Rūdīts stikls
Tilpums: 310 ml
  3655
Uz grozu

Sirds formas borsilikāta dubultstikla krūzes Alton Design, 250 ml, 2 gab.

Tips: Krūzītes
Materiāls: Borsilikāta stikls
Tilpums: 250 ml
  290
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Justin stikla krūze, 380 ml

Tips: Glāzes
Materiāls: Nerūdīts stikls
Tilpums: 380 ml
  3999
Uz grozu

MG Home borsilikāta dubultstikla krūzes, 250 ml, 6 gab.

Tips: Krūzītes
Materiāls: Borsilikāta stikls
Tilpums: 250 ml
  4699
Uz grozu

Sublime borsilikāta dubultstikla krūzes, 280 ml, 6 gab.

Tips: Krūzītes
Materiāls: Borsilikāta stikls
Tilpums: 280 ml
Galda klāšana: Kā pareizi uzklāt svētku galdu? Gatavojoties svētkiem un viesu uzņemšanai mājās, mums jādomā ne tikai par ēdieniem - pareizs galda klājums ir svarīgs gan vispārējai atmosfērai, gan viesu ērtībām. Kā pareizi klāt galdu jubilejā, kāzās vai citos lielākos svētkos profesionāļi mācās gadiem, jo skaisti servēt galdu neapšaubāmi ir viena Lasīt tālāk
Glāžu veidi atbilstoši dzērieniem Sarkanvīna malkošana vienmēr ir patīkamāka, ja vakara pasēdēšanai izmantojat skaistas vīna glāzes. Taču ne tikai estētikai un etiķetei šajā gadījumā ir nozīme. Eksperti atklāj, ka pareizās jeb dzērienam atbilstošās glāzes izvēle ir tieši saistīta ar garšas un aromāta uztveri. Un tās nav izdomas, bet Lasīt tālāk