Glāzes, krūzes, karafes

(13)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 240 vērtējums. Apskatīt visu
-40%
  599 1015
Uz grozu

Krūze, 0,25L

Tips: Krūzītes
Materiāls: Māls
Tilpums: 250 ml
  1638
Uz grozu

Villeroy&Boch krūze, 190 ml

Tips: Krūzītes
Materiāls: Māls
Tilpums: 190 ml
  1638
Uz grozu

Villeroy&Boch krūze, 190 ml

Tips: Krūzītes
Materiāls: Māls
Tilpums: 190 ml
  1638
Uz grozu

Villeroy&Boch krūze, 190 ml

Tips: Krūzītes
Materiāls: Māls
Tilpums: 190 ml
  2218
Uz grozu

Villeroy & Boch krūze, 0,4 l

Tips: Krūzītes
Materiāls: Māls
Tilpums: 400 ml
  2218
Uz grozu

Villeroy & Boch krūze, 0,4 l

Tips: Krūzītes
Materiāls: Māls
Tilpums: 400 ml
  2218
Uz grozu

Villeroy & Boch krūze, 0,4 l

Tips: Krūzītes
Materiāls: Māls
Tilpums: 400 ml
  1619
Uz grozu

Villeroy&Boch krūze, 190 ml

Tips: Krūzītes
Materiāls: Māls
Tilpums: 190 ml
-25%
749 / mēn.   5718 7662
Uz grozu

Māla glāze, 330 ml

Tips: Stikls
Materiāls: Māls
Tilpums: 330 ml
  2570
Uz grozu

Komplekts ar 6 kafijas tasēm 5five Bistrot (110 ml)

Tips: Krūzītes
Materiāls: Māls
Tilpums: 110 ml
-50%
  3853 7706
Uz grozu

Stikls Cepts māls 12 gb. 330 ml

Tips: Stikls
Materiāls: Māls
Tilpums: 330 ml
-50%
  4276 8551
Uz grozu

Stikls Cepts māls 16 gb. 250 ml

Tips: Stikls
Materiāls: Māls
Tilpums: 250 ml
  2228
Uz grozu

Kubek krūze, 300 ml

Tips: Krūzītes
Materiāls: Māls
Tilpums: 300 ml

Krūka māls 12 gb. 2 L

Tips: Ūdens filtru krūzes
Materiāls: Māls
Tilpums: 2000 ml
Galda klāšana: Kā pareizi uzklāt svētku galdu? Gatavojoties svētkiem un viesu uzņemšanai mājās, mums jādomā ne tikai par ēdieniem - pareizs galda klājums ir svarīgs gan vispārējai atmosfērai, gan viesu ērtībām. Kā pareizi klāt galdu jubilejā, kāzās vai citos lielākos svētkos profesionāļi mācās gadiem, jo skaisti servēt galdu neapšaubāmi ir viena Lasīt tālāk
Glāžu veidi atbilstoši dzērieniem Sarkanvīna malkošana vienmēr ir patīkamāka, ja vakara pasēdēšanai izmantojat skaistas vīna glāzes. Taču ne tikai estētikai un etiķetei šajā gadījumā ir nozīme. Eksperti atklāj, ka pareizās jeb dzērienam atbilstošās glāzes izvēle ir tieši saistīta ar garšas un aromāta uztveri. Un tās nav izdomas, bet Lasīt tālāk