Augļu žāvētāji

(8)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 252 vērtējums. Apskatīt visu
712 / mēn.   9459 9469
Uz grozu

Gotze & Jensen FD800

Temperatūras regulēšana:
Jauda : 245 W
803 / mēn.   7794
Uz grozu

Krexus EX9095

Temperatūras regulēšana:
Jauda : 450 W
850 / mēn.   8254
Uz grozu

Mozano M020

Temperatūras regulēšana:
Jauda : 400 W
757 / mēn.   7353
Uz grozu

Yoer Vitasave

Temperatūras regulēšana:
Jauda : 450 W
867 / mēn.   8424
Uz grozu

Mozano Sus02

Temperatūras regulēšana:
Jauda : 450 W
804 / mēn.   7809 7819
Uz grozu

Yoer Vitasave

Temperatūras regulēšana:
Jauda : 450 W
-16%
852 / mēn.   8278 9908
Uz grozu

Mozano Food Dehydrator

Temperatūras regulēšana:
Jauda : 500 W
805 / mēn.   7819 7829
Uz grozu

Augļu žāvētājs Mozano Food Dehydrator

Temperatūras regulēšana:
Jauda : 500 W
3 veidi, kā sagatavot ēdienu ziemai Viens no vasaras vislielākajiem priekiem ir izbaudīt svaigas, tikko salasītas ogas, sulīgus tomātus, kraukšķīgus gurķus un citus dārzeņus un augļus. Tomēr Latvijā nav tik daudz siltu dienu, tāpēc priecāties mums ir iespējams pavisam īsu brīdi. Lai izbaudītu šo prieku ilgāk, ir iespējams sagatavot dā Lasīt tālāk
Labs augļu žāvētājs: TOP10 modeļi Augļu žāvēšanai pēdējā laikā tiek pievērsta īpaši liela uzmanība. Iespēja sagatavot svaigus produktus ziemai un vienlaikus saglabāt to vērtīgās īpašības, noteikti patiks ikvienam, veicinot vismaz nedaudz veselīgāku dzīvesveidu. Šim nolūkam tiek izmantotas īpašas ierīces – augļu žāvētāji, kas var pie Lasīt tālāk
Kur likt ābolus? Ražas laiks pašā plaukumā un jau trūkst ideju ābolu lietošanai? Kā ābolus uzglabāt ziemai un kā tos sagatavot daudzveidīgi tūlītējai lietošanai? Noskaidrojiet to raksta turpinājumā! Glabāt svaigus līdz pavasarim Ir šķirnes, kas pie noteiktiem apstākļiem pagrabā lieliski glabājas līdz pavasarim, Lasīt tālāk
Augļu žāvēšana: Kā pareizi žāvēt augļus un dārzeņus? Žāvēšana ir vecākais konservēšanas paņēmiens. Pareizi izžāvētos augļos un dārzeņos saglabājas vērtīgās īpašības un vairumā gadījumu arī krāsas, turklāt dehidrētos produktos nevairojas mikroorganismi un baktērijas, līdz ar to tie nebojājas. Arī Jūs vēlaties izmēģināt šo produktu apstrādes paņēmienu? Lasīt tālāk