Glāzes, krūzes, karafes
(6)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 252 vērtējums. Apskatīt visu

Vivalto glāzītes

  4399
Uz grozu

Krūze ar Vāciņu un Salmiņu Vivalto (700 ml) (9 x 16 x 12 cm)

Tips: Glāzītes
Materiāls: Metāls, Stikls
Tilpums: 700 ml
  2799
Uz grozu

Glāžu komplekts Vivalto Karote Stikls Bambuss (100 ml) (3 Daudzums)

Tips: Citi trauki, Glāzītes
Materiāls: Bambuss, Stikls
Tilpums: 100 ml
-28%
  3938 5526
Uz grozu

Glāžu komplekts Vivalto 7 pcs Caurspīdīgs (250 ml) (16 x 23,5 x 25,5 cm) 6 x (25 cl) / 1 x (1 l)

Tips: Glāzītes
Materiāls: Stikls
Tilpums: 250 ml
  3899
Uz grozu

Glāžu komplekts Vivalto 31 cl Caurspīdīgs Stikls (310 ml) (3 Daudzums)

Tips: Glāzītes
Materiāls: Stikls
Tilpums: 310 ml
-23%
703 / mēn.   5368 6978
Uz grozu

Glāžu komplekts Caurspīdīgs Stikls (90 ml) (24 gab.)

Tips: Glāzītes
Materiāls: Stikls
Tilpums: 90 ml

Vīnaglāze Vivalto Antracīts (240 ml) (8,2 x 15,5 x 8,2 cm)

Tips: Glāzītes
Materiāls: Stikls
Tilpums: 240 ml

Glāžu komplekts Vivalto 7 pcs Krūka Caurspīdīgs Stikls Loksnes (250 ml) 6 x (25 cl) / 1 x (1 l)

Tips: Citi trauki, Glāzītes, Ūdens filtru krūzes
Materiāls: Stikls
Tilpums: - ml

Glāžu komplekts Vivalto 15 cl Stikls (150 ml) (6 Daudzums)

Tips: Glāzītes
Materiāls: Stikls
Tilpums: 150 ml
4/5

Glāžu komplekts Vivalto Krūka 5 pcs Caurspīdīgs Stikls 4 x (40 cl) / 1 x (1,8 l)

Tips: Citi trauki, Glāzītes
Materiāls: Stikls
Tilpums: 400 ml
Galda klāšana: Kā pareizi uzklāt svētku galdu? Gatavojoties svētkiem un viesu uzņemšanai mājās, mums jādomā ne tikai par ēdieniem - pareizs galda klājums ir svarīgs gan vispārējai atmosfērai, gan viesu ērtībām. Kā pareizi klāt galdu jubilejā, kāzās vai citos lielākos svētkos profesionāļi mācās gadiem, jo skaisti servēt galdu neapšaubāmi ir viena Lasīt tālāk
Glāžu veidi atbilstoši dzērieniem Sarkanvīna malkošana vienmēr ir patīkamāka, ja vakara pasēdēšanai izmantojat skaistas vīna glāzes. Taču ne tikai estētikai un etiķetei šajā gadījumā ir nozīme. Eksperti atklāj, ka pareizās jeb dzērienam atbilstošās glāzes izvēle ir tieši saistīta ar garšas un aromāta uztveri. Un tās nav izdomas, bet Lasīt tālāk