Pannas
(8)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 252 vērtējums. Apskatīt visu

Bollire, pannu vāki pannas

  565
Uz grozu
5/5
IZŅEMIET RĪT

Bollire stikla vāks, 28 cm

Tips: Pannu vāki
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Bakelīts, Silikons, Stikls
  699
Uz grozu
5/5
IZŅEMIET RĪT

Bollire stikla vāks, 24 cm

Tips: Pannu vāki
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Bakelīts, Silikons, Stikls
  667
Uz grozu
4.9/5
IZŅEMIET RĪT

Bollire stikla vāks, 20cm

Tips: Pannu vāki
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Bakelīts, Silikons, Stikls
  392
Uz grozu
5/5
IZŅEMIET RĪT

Bollire stikla vāks, 16cm

Tips: Pannu vāki
Diametrs: 16 cm
Materiāls: Bakelīts, Silikons, Stikls
  1139
Uz grozu
5/5
IZŅEMIET RĪT

Bollire stikla vāks ar silikona malām Milano, 28 cm

Tips: Pannu vāki
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Rūdīts stikls, Silikons
  1069
Uz grozu
5/5
IZŅEMIET RĪT

Bollire stikla vāks ar silikona malām Milano, 24 cm

Tips: Pannu vāki
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Rūdīts stikls, Silikons
  919
Uz grozu

Bollire stikla vāks ar silikona malām Milano, 20 cm

Tips: Pannu vāki
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Rūdīts stikls, Silikons
  879
Uz grozu
5/5
IZŅEMIET RĪT

Bollire stikla vāks ar silikona malām Milano, 16 cm

Tips: Pannu vāki
Diametrs: 16 cm
Materiāls: Rūdīts stikls, Silikons
Čuguna pannas sagatavošana lietošanai Ja izvēlējāties iegādāties sev čuguna pannu, Jūs var apsveikt ar ilgtspējīgu ieguldījumu! Panna no šī materiāla var nokalpot gadu desmitiem - bez pārspīlējuma. Un ar to priekšrocības nebeidzas. Lietpratēji atzīst, ka čugunā gatavots ēdiens ir aromātiskāks un smeķīgāks. Arī gatavošana sagādās prieku, Lasīt tālāk
Kā atsvaidzināt pannu? Noderīgi padomi Katrā virtuvē panna ir neaizstājams ēdiena gatavošanas rīks, kurā mēs gatavojam visu, sākot no omletēm līdz gardām pankūkām. Tomēr pat vislabākās kvalitātes pannām laika gaitā parādās lietošanas pazīmes. Cepts ēdiens, noturīgi traipi un galu galā rūsa ne tikai izskatās un smaržo nepatīkami, bet arī Lasīt tālāk