Grili
(15)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 259 vērtējums. Apskatīt visu

Nav norādīts gāzes grili

-47%
1104 / mēn.   29500
SSP
56600
Uz grozu

Gāzes grils Fieldmann FZG 3005, 112x56x122 cm

-59%
712 / mēn.   9460
SSP
23600
Uz grozu

Grils Smalto Med, 45x45x84 cm

-39%
714 / mēn.   17500
SSP
28900
Uz grozu

Fieldmann FZG 1008

-57%
860 / mēn.   6570
SSP
15300
Uz grozu

Grils Smalto Mini, 45x45x84 cm

700 / mēn.   9300
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Gāzes grils, 2,3 kW

-23%
1252 / mēn.   33452 43488
Uz grozu

Grils Curron gāzes PartyTogether 3+1+vāks

745 / mēn.   9900
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Gāzes grils RÖSLE Buddy G40 30bar

706 / mēn.   9375
Uz grozu

Ugunskura panna Ø 56

-50%
1056 / mēn.   28209 56419
Uz grozu

Gāzes bārbekjū, melns (100 x 55 x 97 cm)

3290 / mēn.   87900
Uz grozu

Voka komplekts PRO-915

-51%
681 / mēn.   18200
SSP
37500
Uz grozu

Grils Smalto Jumbo, 75x75x84 cm

-32%
3749 / mēn.   1 00163 1 47860
Uz grozu

Gāzes grils, pelēks

Kamado BONO - ekskluzīviem ēdieniem uz grila Filozofija un kopiena Jau no paša sākuma Kamado Bono mērķis bija ne tikai pārdot grilus, bet arī palīdzēt, parādīt klientiem grilēšanas plašās iespējas un to, ka tas var būt jautri, iemācīt pareizi cept, izglītot un tādā veidā iekļaut BBQ kultūrā, vienlaikus palīdzot saprast, ka labi grilēt ir vien Lasīt tālāk
Grila sagatavošana cepšanas sezonai Klāt pavasaris, siltais laiks un, līdz ar to, klāt arī cepšanas sezona. Neatkarīgi no tā, vai Jums ir gāzes vai kokogļu grils, esam apkopojuši noderīgus padomus, kā sagatavot grilu cepšanas sezonai.  Uzlociet piedurknes – ir laiks mazliet piepūlēties un veikt grila ģenerālo tīrīšanu! Veiciet grila Lasīt tālāk
Gāzes vai kokogļu grils – priekšrocības un trūkumi Nav nekā patīkamāka, kā pēc garas un smagas dienas pārnākt mājās no darba un baudīt maltīti, kas nākusi tik tikko no grila. Katram, protams, ir savs viedoklis par to, kā gatavot un kādu grilu izmantot, lai sasniegtu labāko rezultātu.  Pastāv divi galvenie grilu veidi - gāzes un kokogļu grils. Kā je Lasīt tālāk
Tandīrs: kas tas ir? Apmeklējot kaukāziešu, indiešu vai citu Centrālāzijas vai Austrumāzijas valstu virtuves restorānus, mēs ne vienmēr saprotam, no kā ir gatavoti daži no gardajiem un eksotiskajiem ēdieniem un kā tie tiek gatavoti. Dažreiz tie garšo tik burvīgi, ka gribas uzzināt to ražošanas noslēpumu. Viens no šiem n Lasīt tālāk