Food and Cooking of Mexico, South America and the Caribbean: Explore the Vibrant and Exotic Ingredients, Techniques and Culinary Traditions with Over 350 Sensational Step-by-step Recipes

Specifikācijas:
Autors: Jane Milton
Lapaspušu skaits: 512
Izdošanas gads: 2012
Preces ID: 28140191
1899
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
5226
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

22. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

22. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

22. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

22. maijā

169

Smartpost terminālī

22. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

22. maijā

299

Circle K stacijā

22. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

22. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

23. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

22. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

22. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

22. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

22. maijā

169

Smartpost terminālī

22. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

22. maijā

299

Circle K stacijā

22. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

22. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

23. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Minced
5226 7071
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Food and Cooking of Mexico, South America and the Caribbean: Explore the Vibrant and Exotic Ingredients, Techniques and Culinary Traditions with Over 350 Sensational Step-by-step Recipes

This title helps you explore the vibrant and exotic ingredients, techniques and culinary traditions with over 350 sensational step-by-step recipes. This is a vibrant guide to the ingredients, cooking techniques and culinary traditions of central and south America, with over 350 delicious recipes. It features everything from simple street favourites, such as Jerk Chicken and Quesadillos, to exotic food for more sumptuous feasts, such as Seafood Platter and Drunken Duck with Sweet Potatoes. It is superbly illustrated with over 1450 colour photographs, including step-by-step instructions. It provides complete nutritional information for every recipe. "Lorenz Books have an excellent reputation for producing luscious cookery books and this is certainly no exception. Beautifully presented, expertly researched and lavishly illustrated it is a great all-rounder for any cook looking to learn more about Latin American and Caribbean food." (The Bookplace.co.uk). The food of Mexico, the Caribbean and Latin America comes from many vibrant and diverse traditions. From the mountains of southern Chile and the vast plains of Argentina to the fertile Bajio of Mexico and the many tropical islands of the Caribbean, this book offers an overview of these fascinating cuisines, shaped over centuries by invaders and settlers from all around the world. In this exciting new volume, more than 350 recipes are presented, including snacks, salsas, seafood, meat, poultry, vegetables, salads, side dishes, desserts, ices and drinks. The fascinating history and culture of these regions is explored in the book's introduction, peppered with intriguing facts about the culinary influences and traditions. There is a detailed guide to the ingredients and how to prepare them, from staple ingredients such as corn and plantains to the dazzling array of different chilli peppers and to exotic items such as chayotes and cassava. With over 1450 photographs, this book is a must for adventurous cooks who want to bring fun, colour and spice into their kitchens.

Kopīgā informācija par: Food and Cooking of Mexico, South America and the Caribbean: Explore the Vibrant and Exotic Ingredients, Techniques and Culinary Traditions with Over 350 Sensational Step-by-step Recipes

Preces ID: 28140191
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Izdevniecība: Anness Publishing
Izdošanas valoda: Angļu
Tips: Nav norādīts
Autors: Jane Milton
Lapaspušu skaits: 512
Izdošanas gads: 2012

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Food and Cooking of Mexico, South America and the Caribbean: Explore the Vibrant and Exotic Ingredients, Techniques and Culinary Traditions with Over 350 Sensational Step-by-step Recipes
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Minced 4.6
(112 pircēja vērtējums)
-26%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

11. maijā

000
Iespējamie piegādes veidi
5226 7071