Hello, My Name Is Ice Cream: The Art and Science of the Scoop: A Cookbook

Specifikācijas:
Autors: Dana Cree
Lapaspušu skaits: 240
Izdošanas gads: 2017
Preces ID: 28139946
2656
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Citu pārdevēju piedāvājumi (1):
4602
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

21. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

21. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

21. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

21. maijā

169

Smartpost terminālī

21. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

21. maijā

299

Circle K stacijā

21. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

21. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

22. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

21. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

21. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

21. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

21. maijā

169

Smartpost terminālī

21. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

21. maijā

299

Circle K stacijā

21. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

21. maijā

699

Saņemiet Omniva pakomātā

22. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Citu pārdevēju piedāvājumi
Minced
4602 6322
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Hello, My Name Is Ice Cream: The Art and Science of the Scoop: A Cookbook

Presents the science of ice cream, examining effective flavor combinations, chemical makeup, and the differences among ice cream makers, and provides over one hundred recipes, including plum caramel, rainbow sherbet, strawberry bubblemallow, and Danish licorice.

"With more than 100 recipes for ice cream flavors and revolutionary mix-ins from a James Beard-nominated pastry chef, Hello, My Name Is Ice Cream explains not only how to make amazing ice cream, but also the science behind the recipes so you can understand ice cream like a pro. Hello, My Name Is Ice Cream is a combination of three books every ice cream lover needs to make delicious blends: it is (1) an approchable, quick-start manual to making your own ice cream, (2) a guide to help you think about how flavors work together, and (3) a dive into the science of ice cream, with explanations of how it forms, how air and sugars affect texture and flavor, and how you can manipulate all of these factors to create the ice cream of your dreams. The recipes begin with the basics--super chocolately chocolate and Tahitian vanilla--then evolve into more adventurous infusions, custards, sherbets, and frozen yogurt styles. And then there are the mix-ins, simple treats elevated by Cree's pastry chef mind, including chocolate chips designed to melt on contact once you bite them and brownie bits that crunch"--

With more than 100 recipes for ice cream flavors and revolutionary mix-ins from a James Beard-nominated pastry chef, Hello, My Name is Ice Cream explains not only how to make amazing ice cream, but also the science behind the recipes so you can understand ice cream like a pro.Hello, My Name is Ice Cream is a combination of three books every ice cream lover needs to make his or her own delicious blends: it is 1) an approchable, quick-start manual to making your own ice cream, 2) a guide to help you think about how flavors work together, and 3) a dive into the science of ice cream with explanations of how it forms, how air and sugars affect texture and flavor, and how you can manipulate all of these factors to create the ice cream of your dreams. The recipes begin with the basics--super chocolately chocolate and Tahitian vanilla--then evolve into more adventurous infusions, custards, sherbets, and frozen yogurt styles. And then there are the mix-ins, simple treats elevated by Cree's pastry chef mind, including chocolate chips designed to melt on contact once  you bite them and brownie bits that crunch.

Kopīgā informācija par: Hello, My Name Is Ice Cream: The Art and Science of the Scoop: A Cookbook

Preces ID: 28139946
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,02 x 0,21 x 0,27 m, 1,01 kg
Izdevniecība: Random House USA Inc
Izdošanas valoda: Angļu
Tips: Par pārtiku un uzturu
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Dana Cree
Lapaspušu skaits: 240
Izdošanas gads: 2017

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Hello, My Name Is Ice Cream: The Art and Science of the Scoop: A Cookbook
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes

Citu pārdevēju piedāvājumi (1)

*Uz konkrētā pārdevēja piedāvājumiem attiecas tikai šī konkrētā preču pārdevēja nosacījumi, un visa tajos ietvertā informācija (ieskaitot cenas) ir šī konkrētā pārdevēja atbildība.

Pārdevējs: Minced 4.6
(112 pircēja vērtējums)
-27%

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

10. maijā

000
Iespējamie piegādes veidi
4602 6322