Grili

(8)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 236 vērtējums. Apskatīt visu
-41%
2134 / mēn.   57000
SSP
96800
Uz grozu
5/5
IZŅEMIET RĪT

Keramikas grils KAMADO BONO MEDIA 52cm, sarkans

-45%
701 / mēn.   14400
SSP
26200
Uz grozu
4.7/5
IZŅEMIET RĪT

Keramiskais grils Kamado Bono Picnic, 32 cm

689 / mēn.   14157
Uz grozu
5/5
ĀTRĀ PIEGĀDE

Mangals uz riteņiem, 3 mm metāla biezums

-35%
2523 / mēn.   67400
SSP
1 03900
Uz grozu
5/5
IZŅEMIET RĪT

Keramikas grils KAMADO BONO Žalgiris Edition, 55 cm

1520 / mēn.   40614
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Barbecook gāzes grils SPRING 2002

1950 / mēn.   52086
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Barbecook Siesta 210 Black gāzes grils

Kamado BONO - ekskluzīviem ēdieniem uz grila Filozofija un kopiena Jau no paša sākuma Kamado Bono mērķis bija ne tikai pārdot grilus, bet arī palīdzēt, parādīt klientiem grilēšanas plašās iespējas un to, ka tas var būt jautri, iemācīt pareizi cept, izglītot un tādā veidā iekļaut BBQ kultūrā, vienlaikus palīdzot saprast, ka labi grilēt ir vien Lasīt tālāk
Grila sagatavošana cepšanas sezonai Klāt pavasaris, siltais laiks un, līdz ar to, klāt arī cepšanas sezona. Neatkarīgi no tā, vai Jums ir gāzes vai kokogļu grils, esam apkopojuši noderīgus padomus, kā sagatavot grilu cepšanas sezonai.  Uzlociet piedurknes – ir laiks mazliet piepūlēties un veikt grila ģenerālo tīrīšanu! Veiciet grila Lasīt tālāk
Gāzes vai kokogļu grils – priekšrocības un trūkumi Nav nekā patīkamāka, kā pēc garas un smagas dienas pārnākt mājās no darba un baudīt maltīti, kas nākusi tik tikko no grila. Katram, protams, ir savs viedoklis par to, kā gatavot un kādu grilu izmantot, lai sasniegtu labāko rezultātu.  Pastāv divi galvenie grilu veidi - gāzes un kokogļu grils. Kā je Lasīt tālāk
Tandīrs: kas tas ir? Apmeklējot kaukāziešu, indiešu vai citu Centrālāzijas vai Austrumāzijas valstu virtuves restorānus, mēs ne vienmēr saprotam, no kā ir gatavoti daži no gardajiem un eksotiskajiem ēdieniem un kā tie tiek gatavoti. Dažreiz tie garšo tik burvīgi, ka gribas uzzināt to ražošanas noslēpumu. Viens no šiem n Lasīt tālāk