Grili

(28)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 233 vērtējums. Apskatīt visu
0 €
808 / mēn.   6169
Uz grozu
5/5

BBQ grils 40x45 cm

-10%
0 €
  3600 4000
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Pārnēsājams kokogļu grils, 35x27 cm, melns

-23%
  3705 4817
Uz grozu

Algon 8433774694908

-23%
693 / mēn.   5290 6900
Uz grozu

Elektriskais grils ar divu veidu plāksnēm

702 / mēn.   5362
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Barbekjū Taurus MAXIMS PLUS 2000W Melns

-23%
780 / mēn.   10354 13460
Uz grozu

Barbekjū, melns (50 x 40 x 75 cm)

746 / mēn.   19936
Uz grozu

Elektriskais grils ar galdu

-23%
0 €
822 / mēn.   7985 10380
Uz grozu

Piekarams grils 52 cm

-23%
896 / mēn.   6844 8897
Uz grozu

Imex El Zorro grils (Ø 30 x 28 cm)

Kamado BONO - ekskluzīviem ēdieniem uz grila Filozofija un kopiena Jau no paša sākuma Kamado Bono mērķis bija ne tikai pārdot grilus, bet arī palīdzēt, parādīt klientiem grilēšanas plašās iespējas un to, ka tas var būt jautri, iemācīt pareizi cept, izglītot un tādā veidā iekļaut BBQ kultūrā, vienlaikus palīdzot saprast, ka labi grilēt ir vien Lasīt tālāk
Grila sagatavošana cepšanas sezonai Klāt pavasaris, siltais laiks un, līdz ar to, klāt arī cepšanas sezona. Neatkarīgi no tā, vai Jums ir gāzes vai kokogļu grils, esam apkopojuši noderīgus padomus, kā sagatavot grilu cepšanas sezonai.  Uzlociet piedurknes – ir laiks mazliet piepūlēties un veikt grila ģenerālo tīrīšanu! Veiciet grila Lasīt tālāk
Gāzes vai kokogļu grils – priekšrocības un trūkumi Nav nekā patīkamāka, kā pēc garas un smagas dienas pārnākt mājās no darba un baudīt maltīti, kas nākusi tik tikko no grila. Katram, protams, ir savs viedoklis par to, kā gatavot un kādu grilu izmantot, lai sasniegtu labāko rezultātu.  Pastāv divi galvenie grilu veidi - gāzes un kokogļu grils. Kā je Lasīt tālāk
Tandīrs: kas tas ir? Apmeklējot kaukāziešu, indiešu vai citu Centrālāzijas vai Austrumāzijas valstu virtuves restorānus, mēs ne vienmēr saprotam, no kā ir gatavoti daži no gardajiem un eksotiskajiem ēdieniem un kā tie tiek gatavoti. Dažreiz tie garšo tik burvīgi, ka gribas uzzināt to ražošanas noslēpumu. Viens no šiem n Lasīt tālāk