Fermentation: How to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more

Specifikācijas:
Autors: Asa Simonsson
Lapaspušu skaits: 240
Izdošanas gads: 2019
Preces ID: 21376242
1900
Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
Uz grozu
Jūsu pilsēta

Rīgā, veikalā (Krasta iela 52)

23. maijā

000

Rīgā, veikalā (Latgales iela 257 (T/C "AKROPOLE Rīga"))

23. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

23. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

23. maijā

169

Smartpost terminālī

23. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

23. maijā

299

Circle K stacijā

23. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

23. maijā

399

Saņemiet Omniva pakomātā

24. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Daugavpilī, veikalā (Cietokšņa iela 60 (T/C "Ditton Nams"))

23. maijā

000

Liepājā, veikalā (Siena iela 4 (blakus Pētertirgum))

23. maijā

000

Latvijas Pasts nodaļā

23. maijā

129

Latvijas Pasts pakomātā

23. maijā

169

Smartpost terminālī

23. maijā

229

Saņemiet DPD Pickup punktā

23. maijā

299

Circle K stacijā

23. maijā

299

Piegādāsim uz mājām

23. maijā

499

Saņemiet Omniva pakomātā

24. maijā

199

Uzmanību! Piegādes nosacījumi ir provizoriski, jo noteikumi tiek atjaunināti atkarībā no faktiskā pasūtījuma veikšanas laika un apmaksas. Galīgais piegādes termiņš tiek norādīts, kad 220.lv apstiprina pasūtījumu.

Pārdevējs: Krisostomus Latvija 4.9
  • 99% pircēju ieteiktu šo pārdevēju.

Preces apraksts: Fermentation: How to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more

How to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more. Cabbage, salt and water... and time. That's all it takes to make one of the healthiest foods. Ferments are amazing, they not only are great-tasting, but are very good for you. Used for centuries as a natural way of food preservation, they are now known to actively improve digestive balance and gut health. What is more satisfying than lining up a row of brightly coloured jars that you have made yourself, all bursting with natural goodness? Ferments are cheap and easy-to-make, yet full of sophisticated flavours, aromas and textures. And the benefits of fermented food can be found in much more than cabbage sauerkraut: this detailed and practical book also shows how to make all kinds of delicious brine pickles, kimchi, kefir, kombucha, nut cheeses, and sourdough.

Kopīgā informācija par: Fermentation: How to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more

Preces ID: 21376242
Kategorija: Pavārgrāmatas
Preču iepakojumu skaits: 1 gab.
Iepakojuma izmēri un svars (1): 0,24 x 0,012 x 0,24 m, 0,3 kg
Izdevniecība: Anness Publishing
Izdošanas valoda: Angļu
Grāmatas vāku tips: Cietie
Formāts: Tradicionālā grāmata
Tips: Par pārtiku un uzturu
Grāmatas fragments: Ne
Autors: Asa Simonsson
Lapaspušu skaits: 240
Izdošanas gads: 2019

Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu.

Vērtējumi un atsauksmes (0)

Fermentation: How to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more
Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!
Šo preci var novērtēt tikai tie pircēji, kas to ir iegādājušies un reģistrējušies 220.lv.
Novērtēt preci

Jautājumi un atbildes (0)

Jautājiet citiem pircējiem par šo produktu!
Uzdot jautājumu
Jūsu jautājums ir veiksmīgi nosūtīts. Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta 3 darba dienu laikā
Jautājumam jāsatur vismaz 10 rakstzīmes