Pannas
(11)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 240 vērtējums. Apskatīt visu

Kruger, pannas pannas

  4799
Uz grozu

Cepamā panna Kruger, 20 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Alumīnijs
  4699
Uz grozu

Cepamā panna Kruger, 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Alumīnijs
  4190
Uz grozu

Panna Kruger, 20 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Liets alumīnijs
851 / mēn.   6499
Uz grozu

Kruger panna, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Alumīnijs
  2790
Uz grozu

Panna Kruger, 20 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Alumīnijs
783 / mēn.   7599
Uz grozu

Panna Kruger Wok, 30 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 30 cm
Materiāls: Alumīnijs
  3990
Uz grozu

Cepamā panna Kruger, 20 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Alumīnijs
877 / mēn.   6699
Uz grozu

Kruger panna, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Alumīnijs
838 / mēn.   6399
Uz grozu

Panna Kruger, 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Liets alumīnijs
  4890
Uz grozu

Cepamā panna Kruger, 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Alumīnijs
786 / mēn.   5999
Uz grozu
5/5

Kruger panna, 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Alumīnijs

Kruger panna, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Alumīnijs

Cepamā panna Kruger, 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Alumīnijs

Cepamā panna Kruger, 20 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Alumīnijs

Kruger panna, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Alumīnijs

Panna Miami, 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Nerūsējošais tērauds
Čuguna pannas sagatavošana lietošanai Ja izvēlējāties iegādāties sev čuguna pannu, Jūs var apsveikt ar ilgtspējīgu ieguldījumu! Panna no šī materiāla var nokalpot gadu desmitiem - bez pārspīlējuma. Un ar to priekšrocības nebeidzas. Lietpratēji atzīst, ka čugunā gatavots ēdiens ir aromātiskāks un smeķīgāks. Arī gatavošana sagādās prieku, Lasīt tālāk
Kā atsvaidzināt pannu? Noderīgi padomi Katrā virtuvē panna ir neaizstājams ēdiena gatavošanas rīks, kurā mēs gatavojam visu, sākot no omletēm līdz gardām pankūkām. Tomēr pat vislabākās kvalitātes pannām laika gaitā parādās lietošanas pazīmes. Cepts ēdiens, noturīgi traipi un galu galā rūsa ne tikai izskatās un smaržo nepatīkami, bet arī Lasīt tālāk