Pannas
(13)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 240 vērtējums. Apskatīt visu

Riposo, pannas pannas

  2899
Uz grozu

Riposo Eco panna, 26 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 26 cm
Materiāls: Emalja, Emaljēts tērauds
  2629
Uz grozu

Riposo Cuivre panna, 26 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 26 cm
Materiāls: Akmens masa, Titāna daļiņas
  1839
Uz grozu

Riposo Eco panna, 20 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Emalja, Emaljēts tērauds
  3229
Uz grozu

Riposo Eco panna, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Emalja, Emaljēts tērauds
  4439
Uz grozu

Riposo panna ar noņemamu rokturi, 20 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Alumīnijs
733 / mēn.   5600
Uz grozu

Riposo panna Artis Plus, 26 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 26 cm
Materiāls: Emaljēts tērauds, Keramikas pārklājums
  3329
Uz grozu

Riposo panna, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Alumīnijs
  2499
Uz grozu

Riposo Eco panna, 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Emalja, Emaljēts tērauds
  2709
Uz grozu

Riposo Smart panna, 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Emaljēts tērauds, Keramikas pārklājums
  4169
Uz grozu

Riposo dziļa panna

Tips: Pannas
Diametrs: 26 cm
Materiāls: Alumīnijs
  2139
Uz grozu

Riposo dziļa panna

Tips: Pannas
Diametrs: 20 cm
Materiāls: Alumīnijs
  3139
Uz grozu

Riposo panna, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Alumīnijs
794 / mēn.   6060
Uz grozu

Riposo dziļā panna ar noņemamu rokturi, 24 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Alumīnijs

Riposo dziļā panna ar noņemamu rokturi, 28 cm

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Alumīnijs
Čuguna pannas sagatavošana lietošanai Ja izvēlējāties iegādāties sev čuguna pannu, Jūs var apsveikt ar ilgtspējīgu ieguldījumu! Panna no šī materiāla var nokalpot gadu desmitiem - bez pārspīlējuma. Un ar to priekšrocības nebeidzas. Lietpratēji atzīst, ka čugunā gatavots ēdiens ir aromātiskāks un smeķīgāks. Arī gatavošana sagādās prieku, Lasīt tālāk
Kā atsvaidzināt pannu? Noderīgi padomi Katrā virtuvē panna ir neaizstājams ēdiena gatavošanas rīks, kurā mēs gatavojam visu, sākot no omletēm līdz gardām pankūkām. Tomēr pat vislabākās kvalitātes pannām laika gaitā parādās lietošanas pazīmes. Cepts ēdiens, noturīgi traipi un galu galā rūsa ne tikai izskatās un smaržo nepatīkami, bet arī Lasīt tālāk