Pannas
(12)
Filtrēt
Pircēji novērtēja: 4.9/5
3 240 vērtējums. Apskatīt visu

Newill, pannas pannas

  3274
Uz grozu
5/5
ĀTRĀ PIEGĀDE

Panna cepšanai Cosmo ar stikla vāku Ø28cm indukcijas, sarkana

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Metāls, Stikls
  2609
Uz grozu
4/5

Panna cepšanai Cosmo ar stikla vāku Ø24cm indukcijas, sarkana

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Metāls, Stikls
  2379
Uz grozu

Panna cepšanai Natura, Ø26 cm, indukcijas brūna ar aizsargu

Tips: Pannas
Diametrs: 26 cm
Materiāls: Nav norādīts
  2199
Uz grozu

Panna cepšanai Natura, Ø24 cm, indukcijas brūna ar aizsargu

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Nav norādīts
  3274
Uz grozu
ĀTRĀ PIEGĀDE

Panna cepšanai Natura ar stikla vāku Ø28 cm, indukcijas brūna

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Nav norādīts
  2629
Uz grozu

Panna cepšanai Cosmo Ø28cm indukcijas sarkana ar aizsargu

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Metāls
  2609
Uz grozu

Panna cepšanai Natura ar stikla vāku, Ø24 cm, indukcijas brūna

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Nav norādīts
  1549
Uz grozu

Panna cepšanai Natura, Ø18 cm, indukcijas brūna ar aizsargu

Tips: Pannas
Diametrs: 18 cm
Materiāls: Nav norādīts
  2629
Uz grozu

Panna cepšanai Natura, Ø28 cm, indukcijas brūna ar aizsargu

Tips: Pannas
Diametrs: 28 cm
Materiāls: Nav norādīts
  1549
Uz grozu

Panna cepšanai Cosmo Ø18 cm indukcijas, sarkana ar aizsargu

Tips: Pannas
Diametrs: 18 cm
Materiāls: Metāls
  2379
Uz grozu

Panna cepšanai Cosmo Ø26cm indukcijas sarkana ar aizsargu

Tips: Pannas
Diametrs: 26 cm
Materiāls: Metāls
  2199
Uz grozu

Panna cepšanai Cosmo Ø24cm indukcijas sarkana ar aizsargu

Tips: Pannas
Diametrs: 24 cm
Materiāls: Metāls
Čuguna pannas sagatavošana lietošanai Ja izvēlējāties iegādāties sev čuguna pannu, Jūs var apsveikt ar ilgtspējīgu ieguldījumu! Panna no šī materiāla var nokalpot gadu desmitiem - bez pārspīlējuma. Un ar to priekšrocības nebeidzas. Lietpratēji atzīst, ka čugunā gatavots ēdiens ir aromātiskāks un smeķīgāks. Arī gatavošana sagādās prieku, Lasīt tālāk
Kā atsvaidzināt pannu? Noderīgi padomi Katrā virtuvē panna ir neaizstājams ēdiena gatavošanas rīks, kurā mēs gatavojam visu, sākot no omletēm līdz gardām pankūkām. Tomēr pat vislabākās kvalitātes pannām laika gaitā parādās lietošanas pazīmes. Cepts ēdiens, noturīgi traipi un galu galā rūsa ne tikai izskatās un smaržo nepatīkami, bet arī Lasīt tālāk